Bron: https://englishforthelongrun.com/

Voor mijn podcast “English for the Long Run” heb ik Tjarda mogen interviewen over wat haar inspireert en motiveert om te gaan hardlopen.

De podcast is er voor mensen die tijdens het hardlopen in Spanje hun Engels willen verbeteren. Alle interviews die gedaan worden, gaan over mensen die hardlopen en wat hen inspireert om te gaan hardlopen. Dit om het onderwerp te linken aan wat de mensen aan het doen zijn en hopelijk komen er ook nog tips voorbij die de luisteraars kunnen gebruiken.

Omdat ik een verleden heb met Nederland, volg ik af en toe nog het nieuws in Nederland en kwam zodoende in contact met Tjarda, een bijna blinde vrouw die zich wil inzetten voor inclusie. En ik vind het echt noemenswaardig dat zij, ondanks dat ze bijna blind is, nog steeds haar hardloopschoenen aantrekt om een rondje te gaan rennen.

In het interview dat ik met haar heb gehad, gaan we dieper in op hoe het voor Tjarda nog mogelijk is om te blijven rennen en welke aanpassingen zij daarvoor nodig heeft. En je hoort ook in wat voor een omgeving zij het liefste rent.

Ik vond het echt boeiend om dit interview te houden.

Naar de inhoud springen