“Spreken is zilver en zwijgen is goud. Als het gaat om inclusie ga ik voor zilver!”

Spreken

Mijn levensverhaal is er één met een lach en een traan. Het heeft mij gebracht tot de vrouw die ik nu ben. Zelfverzekerd, ondanks mijn visuele beperking. Vol vertrouwen in mezelf én in de toekomst. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Pas toen ik mijn beperking leerde accepteren, was ik in staat mijn definitie van succes een andere invulling te geven.

Spreekbuis voor anderen

Als ervaringsdeskundige zet ik mijn stem in als spreekbuis voor anderen. Klinkt zwaar, is het niet. Ik hou ervan om mijn publiek wakker te schudden, maar wel op een inspirerende en motiverende manier. Mijn lezingen zijn energiek en interactief. En ook al neem ik authentiek leiderschap en inclusie uiterst serieus, er is áltijd ruimte voor humor en zelfspot. Want het lijkt misschien wel zo, ook ik ben niet perfect …

Jij bepaalt je eigen succes

Met mijn lezingen wil ik mijn publiek laten inzien dat authentiek leiderschap en inclusie essentiële voorwaarden zijn voor succes. Zowel zakelijk als persoonlijk. Ik kom niet alleen een verhaal vertellen, maar laat je op een positieve manier anders kijken naar je leven.

Aan de hand van mijn levenslessen krijg je praktische handvatten om leiderschap en inclusie te omarmen. Met als doel je hoop, een doel en de kracht te geven om uitdagingen te overwinnen. Want uiteindelijk ben jij degene die je eigen succes bepaalt. In welke situatie je ook zit.

Boek mij als spreker

Omdat iedere organisatie en elk event anders is, variëren ook mijn lezingen van onderwerp. Ik geef motivational talks en spreek met passie en plezier over authentiek leiderschap en/of inclusie. Dit doe ik in besloten kring of in het openbaar. Samen bekijken we wat past en waar behoefte aan is.

Ik heb het geluk dat ik mijn verhaal al mocht delen binnen een aantal grote bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen. Ook heb ik mogen spreken op enerverende events. Wil je dat ik een keer bij jou kom vertellen? Neem gerust contact met mij op. Dat kan via hi@tjardastruik.nl of via onderstaand contactformulier. Ik hoor graag van je!

Naar de inhoud springen