“Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal benutten! Niet alleen op je werk, maar overal en altijd.”

Advies

We hebben allemaal te maken met privileges, grenzen, leiderschap, conflicten, verschillen en overeenkomsten. Hoe we hiermee omgaan, maakt het verschil. Dat is ook waar inclusie over gaat: iedereen mag en kan anders zijn én meedoen.

Maar hoe integreer je dit binnen je organisatie? En niet alleen in die organisatie, maar ook – vooral – in het dagelijks denken en doen van mensen? Hoe zorg je ervoor dat dit gedachtegoed vanzelfsprekend is? Hoe vorm je nieuwe leiders die zichzelf zijn en dit ook verwachten van hun medewerkers?

En hoe verder?

Om mijn missie te delen laat ik mijn stem niet alleen horen door te spreken, maar ook door middel van gedegen advies. Ik help C-level leiders om te gaan met complexe onderwerpen als authentiek leiderschap en inclusie. Dit doe ik zowel in besloten kring voor een beperkte groep mensen of in het openbaar voor (een deel van) organisaties. Met mijn werk wil ik organisaties en personen bewustmaken, motiveren en een mooie en inclusieve toekomst voor iedereen creëren.

En hoe werkt het?

Mijn werkwijze is confronterend en inspirerend, waarbij ik snel tot de kern kom. Want waarom om de hete brij heen draaien als het einddoel duidelijk in zicht is? Aan de hand van gedegen advies en praktische handvatten leer je dat authentiek leiderschap en inclusiviteit niet zo’n ver-van-je-bed-shows zijn als je denkt.

Interesse in mijn advies over authentiek leiderschap en inclusie?

Wil jij een eerste stap zetten naar een nieuwe vorm van authentiek leiderschap? Zoek je iemand die je op weg helpt in de wereld van diversiteit en inclusie? Neem dan contact met mij op, ik ben graag je gids.

Maak kennis met mijn werkwijze

Ik heb speciaal voor het consulting traject een eigen methode ontwikkeld.
Nieuwsgierig? Ik vertel je er graag meer over.

CONTACTGEGEVENS

hi@tjardastruik.nl

KVK Nummer:
84456728

Naar de inhoud springen